Milieu

Milieu

Emissie en daarbij voornamelijk de uitsoot van milieubelastende uitstoot speelt een steeds grotere rol in ons leven, en zeker in het bedrijfsleven.
Binnen ons bedrijf zijn we eigenlijk altijd wel bezig met verduurzamen, vergroenen en vernieuwen.
Zo waren wij al heel vroeg bezig met de facturen digitaal te sturen in een tijd dat de meeste dit nog gewoon op papier deden. Hiermee bespaarden wij niet alleen kosten maar was er ook minder papier en inkt nodig, hoefde de printer niet te printen en hoefde de bostbode niet onze facturen te bezorgen.

Ook bij de aanschaf van de vrachtwagens kiezen wij bijna altijd voor de zuinigste, stilste en schoonste (minste emissie) motor wat voor mens en milieu goed is en zijn de personenwagens hybride of volledig elektrisch.

De laatste jaren zijn wij vooral bezig om ons werkmaterieel te vergroenen, zo hebben we recent een elektrische aangedreven gietasfaltketel en een elektrisch aangedreven hotbox aangeschaft. Hiermee kunnen we moeiteloos werken in de steden en in de beschermde natura2000 gebieden.
In combinatie met HVO50 brandstof voor het werkmaterieel, wat de uitstoot met 47% terugdringt, dragen wij ons steentje bij aan het milieu.
Tevens zijn chauffeur en opdrachtgevers enorm te spreken over de eletrificering want het werkt niet alleen schoon maar ook heel erg stil en zo kunnen we onze opdrachtgevers ook helpen te verduurzamen.

Om de accu’s weer van stroom te voorzien hebben wij op ons pand zonnepanelen liggen die op dit moment genoeg leveren om alles weer op te laden.

Samen sterk om te verduurzamen.